maanantai 20. kesäkuuta 2011

Mökkikesä, kesämökki...

Hellurei!

Nyt olen sitten mökillä, täällä keskellä korpea. Onneksi on netti mukana, niin kyllä nyt pärjää. Ja on täällä oikeestaan ihan kivaa, järvi on parin askeleen päässä, olen täällä luonnon helmassa, ja täällä on tosi kaunista kun kaikki kukoistaa, täällä rentoutuu tosi hyvin, on ihanan kodikasta, kun tätäkin huonetta valaisee keltaisen hämyinen lamppu, pikkusisko istuu lukemassa nojatuolissa, iskä kattaa ruokapöytää ja sade ropisee hiljalleen kattoon. Huomenna pääsen ratsastamaan tutulle "kotitallilleni", onkin jo ikävä Heidin porukkaa ja heppoja tietenkin myös. En malta odottaa huomista! Ja huomenna, jos on parempi sää, aijon käydä pulahtamassa tuossa järvessä. Talviturkin heitin jo vappuna, mutta uiminen on aina kivaa.

Mutta onhan tässä mökkielämässa haittapuoletkin. Suurin niistä on ulkovessa. Ja erillinen sauna. Sekä etäisyydet kaikkee sivistykseen. Ja tietysti myös ne lukemattomat hyttyset.

Mutta oikeastaan, täällä onkin tosi kivaa!

Mulla on aivan sairaasti kamaa mukana. Seitsemän laukkua, ja sitten vielä muutama jääkiekkolaukullinen vaatteita. Hihhih, olisittepa nähneet meidän täyteen ahdetun auton, kun tultiin tänne mökille. Auto oli niin täyteen ahdettu, että hyvä jos takaluukku saatiin kiinni. Ja sitten kun se avattiin, muutama kassi tipahti syliin. Hattuhyllylläkin oli valtavsti tavaraa, samoin etupenkillä. Minä ja Ellu istuimme takapenkeillä, välissämme muutama käsilaukku, ja jaloissa reput ja yksi laukku. Iskä tietysti ajoi, ja etupenkillä oli lisää laukkuja ja iskän vaatteita. Äiti ei tällä kertaa päässyt mukaan, sillä on vielä muutama viikko töitä. Etupenkillä laukun ja muun tavaran päällä nökittivät Ellun unilelut Pepe, Nalle ja sininen jätti-Barbapapa. Takapenkin ahtaat olot kruunasi Jullen auto, siitä saatte varmasti kuulla myöhemmin lisää. Me vedettiin sitten Ellun kanssa arskat silmille ja nostettiin jalat etupenkin selkänojien päälle ja nojattiin ulos ikkunasta, kun kuunneltiin Lady Gagaa täysillä. Iskä ei tästä oikein tyksinyt, heh. Joo, no päästiin sitten kumminin lopulta perille, mikä sai kuitenkin aikaan juonittelua, näyttelemistä, huijausta, karkkia, leffoja ja Apsi Apina -jäätelöitä.

Ja täällä ollaan. Sain muuten iskältä kesän aloitus lahjan, jo Katy Perryn uusimman levy, Teenage Dreamin, jota olen jo pitkään kuolannut. Katy on mun lempiartisti, ja fanitan sitä kympillä. Lisäksi mulla on nimpparit ylihuomenna, enkä tiedä että iskä ja Ellu antaa mulle lahjaks Britney Spearsin uuden levyn ja pinkin mini-barbapapan. Valitsin ne tänään kaupasta.

Kameran se ihme liitinjohto, millä sen saa kiinni koneeseen, hukkui, ja siksi ei ole nyt täällä mukana, enkä siis voi näyttää täällä mitään kuvia. Tääällä olis niin paljon ihania taidekuvakohteita, mitkä sopis tänne blogiin, mutta katotaan nyt laitanko ne sitten kun se liitin löytyy.

Nyt pitäis varmaan alkaa mennä nukkumaan... Päivän asusta ei tällä kertaa oo sitä kuvaa, mutta mulla on päälläni vihreät, ruusukuvioiset shortsit, valkoiset legginsit (Neg, älä valita), valkoinen t-paita missä on tämmönen jännä kukka-printti, balleriinat ja farkkutakki + kukka hiuksissa. ♥


Kauniita unia, oman kullan kuvia, rakkaat! ♥

♥:lla, Pauliina

4 kommenttia:

  1. 1. Miten legginssei pystyy pitämään shortsien kaa? En käsitä.
    2. Miten sulla on farkkutakki päällä SISÄLLÄ? Outoo...
    3. Ok, ok, Italiassa kaikkien pitäis olla todella chic, mutta ei oo hirveesti varaa 38 asteen helteessä seurata muotia jossa pitäisi pistää shortseja legginssien päälle, kun täällä paistuu jo farkkucapreissa. Mulla on YHDET shortsit, arvaa aionko mennä äitin kaa vähän shoppailemaan ;) Eikä mulla oo tarpeeksi kesämekkojakaan. Vaihdetaanko vaatekaappeja? Jos haluuut oikeesti tietää miten kuuma täällä on, niin mä joudun käymään jääkylmässä suihkussa just ennen nukkumaanmenoa niin että tukka viilentää, avaamaan kaikki ikkunat (myös sen mistä on hyttysverkko rikki, nyyh nyyh), kääntämään tuulettimen täysille ja nukkumaan ILMAN TYYNYÄ ja tottakai ilman peittoa. Ja yöppäri ei voi olla mitään muuta kuin 100% puuvillaa!

    VastaaPoista
  2. Neg: 1. Ihan hyvin, se kuuluu tän hetken muotiin.
    2. Eipä sattunu olee peiliä ulkosalla...
    3. Ok, ok... Mut kyllähän on olemassa kivoja hellevaatteitakin.

    VastaaPoista
  3. ps. hyvää nimpparii!
    pps. Et toivottanut mulle hyvää nimpparii :(
    ppps. 3. No joo, mutta täällä voi laitta vain YHEN makeen mekon, mutta siellä voi laittaa makeet housut, makeen paidan, makeen takin, makeet sukat, makeet legginssit, makeen huivin, toisen makeen löysän paidan, makeen topin, makeen liivin jne.
    JES ME MENNÄÄN SHOPPAAMAAN PERJANTAINA!

    VastaaPoista
  4. Kuten nyt: Mulla on päällä ainoastaan kevyt mekko ja ohut punosvyö ;)

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥