perjantai 17. kesäkuuta 2011

Ihania laukkuja

Huomenta! Vai pitäiskö nyt jo sanoa "päivää"? Kello on nimittäin kahta minuuttia vaille kaksitoista, eli kai se on jo "päivä".

Just kohta lähden kaverilleni Emmille, ja siellä ois tarkotus viettää tää päivä. Ihanaa kun on nyt vähän lämpimämpi päivä, mittari näytti jo kahtakymmentä astetta. Tuolla ulkona näyttäis kyllä käyvän pieni tuulenvire, näyttää silti aika lämpimältä. Ihanaa kun juhannusruusutkin kukkii jo, tuossa meidän takapihalla niitä on iso pensas täynnä. Mutta nyt kun tarkemmin katsoo, niin osa kukkien terälehdistä taitaa olla maassa, viimepäivien sade on varmaan tiputtanut ne.


Sitten päivän asu:



Älkää taas välittäkö laadusta... Kunpa saisin kunnollisen kameran! Toi pikkunen digi-kamera on niin huono...

Paita: öö, oisko Zara? En muista...
Hame: Joku ikivanha, en muista mistä
Balleriinat: KappAhl
Lierihattu: KappAhl

Toi romattinen tyyli on niin lähellä mun sydäntä. Se on se mun juttu. Ihanaa kun tälläsiä vaatteita näkee nyt paljon kaupoissa, kun se on nyt muodissa. Ja samoin kukkakuviot, nekin on tooosi ihania. Maksi-hame multa vielä puuttuu, katotaan nyt saanko sellasta ees hankittua. Ois se kyllä ihana... Ja niin muodin mukainen. Mä niin ihailen niitä muotibloggareita, joilla on varaa shoppailla uusia vaatteita joka viikko. Oispa mullakin varaa... Ja aikaa. Ja auto. :D Äiti kun on niin laiska lähtemään mihinkään, samoin iskä. Täytyykin nyt painostaa niitä. Näitä mä mm. kuolaan.


Ne on Accessorizesta. Se on ihannimmista kaupoista ikinä, siellä on niin paljon kaikkee, että tekis mieli ostaa koko kauppa tyhjäks. Mutta siellä on hirveen kallista. Noi laukut oli ylempi 28 euroo ja alempi 40 euroo, siis nettikaupassa. Mun muistaakseni toi ylempi laukku oli siellä itse kaupassa noin 60 euroo. Käykää siel nettisivuilla. Oho, onpas kello jo paljon, pitääkin alkaa lähtee sinne Emmille. Kirjoittelen taas huomenna!

♥:lla, Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit! ♥