tiistai 14. kesäkuuta 2011

Asuja ja kuulumisia

Heiiijj!

En olekaan vähään aikaan postaillu, ei ole oikein innostusta riittäny bloggailuun. Mutta eipä juuri mitään olekaan tapahtunut, mitä nyt olin kaverin grillijuhlissa, ja ihan vaan lomalla. Hmm, tänään kävin taas pyörähtämässä kirjastossa, kuten eilenkin, kun oli sadepäivä. Lisäksi roikuin netissa sekä lueskelin ja kuuntelin musiikkia. Tässä tämän päivän asu:


Hyi mikä laatu! Ja älkää välittäkö meidän sotkuisesta eteisestä... Oon muuten pyhästi vannonu kulkevani koko kesän kesämekoissa, ja niin aijon jatkaa. Tohon vedin viellä päälle farkkutakin sekä vaihoin ballerinat tennareihin.

Villatakki: H&M
Mekko: KappAhl
Legginssit: KappAhl
Balleriina: KappAhl


Toinenkin kirjasto-asu noin viikko sitten:


Oli pakko leikata molemmista "päät poikki". Ton saman asun laitoin sinne kaverin grillijuhliinkin. :)

Mekko: Vero Moda
Kengät: Turkista
Laukku: Turkista

Hmmm, mitäs vielä? Huomenna oon yhen kaverin kanssa, katotaann jos tehtäis sillekki oma blogi. Ja pitäis tässä joku päivä päästä shoppailee, tarvisin itelleni uuden kesälaukun, mulla on oikeestaan vaan toi punanen. Ja sitte jotain muutaki tarvisin, kuten uuden parfyymin ja muutamia levyjä. Onneks saan kuukausirahan kohta, ja sitten oon 40 euroo rikkaampi.

Ja suunnittelin ottavani blondeja raitoja hiuksiini, joita tällä hetkellä vihaan syvästi. Sitte joskus myöhemmin värjään ne kokonaan blondiks tai sitte suklaanruskeeks. Jälkimmäinen vaihtoehto houkuttelis kyllä enemmän. Postaan varmaan taas huomenna, tai sitte vähän myöhemmin. Toivoisin vähän lisää lukijoita, koska nyt ainoastaan yksi kamuni lukee tätä blogia. :(

♥:lla, Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit! ♥