torstai 23. kesäkuuta 2011

Ihana pitsimekko

Moikkis!

Mites teillä on päivä sujunut? Mun päivä ainakin sujahti hämmästyttävän nopeesti. Ensin heräsin katsomaan Lemmen viemää puoli yhdeksäksi (tietenkin. En voi jättää yhtäkään jaksoa välistä) ja sen jälkeen me lähdettiin, siinä yhdentoista aikoihin, kylille shoppailee. Ensin käytiin Sumalaisessa Kirjakaupassa ja sen jälkeen mentiin syömään Rossoon ja lopuksi KappAhliin. Suomalaisesta ostin piirustusoppaan lahjakortillani ja KappAhlista löytyi ihuna mekko.  Oisin ostanut vielä paidan, housut, korun ja villatakin, mutta villiksessä oli tahra ja iskä pisti stopin shoppailulle mekon jälkeen. Onneks se lupas viedä mut Ideaparkkiin shoppailee. Tässä se mekko:


Se on tollanen hyvin istuva pitsimekko, erittäin muodinmukainen. Suurin piirtein kiljuin onnesta kun löysin ton, sillä pitsimekkoa oon myös himoinnu jo pitkään. Kuva KappAhlin sivuilta.

Kohta lähden taas ratsastamaan, saa nyt nähdä kastunko läpimäräksi, kuten Ellun kepparit, jotka se oli unohtanut shoppailureissun ajaksi laitumelle. Täällä siis sataa.


Päivän We Heart It -kuva. (http://www.weheartit.com/)

♥:lla, Pauliina

1 kommentti:

  1. Joo, kiva mekko <3 Oon ollu koko viikon mummil ja papal, enkä oo päässy koneelle bloggaamaan :( Pitäis varmaan nyt postata jotain pitkästä aikaa :) Sulle on tullu tosi paljon uusii lukijoita! Mul on viel vaa ne vaivaset 3 lukijaa mun blogis.

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥