torstai 16. kesäkuuta 2011

Barbapapoja

Huomenta muruset!

Onko kaikki unihiekat jo karistettu silmistä? Vai ootteko ees päässy vielä ylös sängystä? :D Mä heräsin jo kahdeksalta, kun äiti elämöi keittiössä. "Elina, mä nyt vähän riehaannuin näiden sun eväiden kanssa! Näitä saattaa olla nyt vähän liikaakin! Elina! Elina, tuu kattomaan! Hys hys Elina, Pauliina yrittää vielä nukkua!" se huusi niin että koko talo raikui. Hihhih, en sitten pystynyt enää nukkumaan, ja nousin katsomaan The Voicea. On mullaki järkevät tekemiset... Katoin Voicea kunnes Lemmen viemää alko, ja sitte katoin sen ja sen jälkee menin suihkuun. Jaa nyt kirjottelen teille tässä, sillä aikaa kun hiukset kuivuu. Sen jälkee ois tarkotus olla taas Ellen kanssa. =) Mukava päivä taas tiedossa. Hmm, nyt mulla ei ole vielä näyttää päivän asua... Katotaan jos kerkiäis postata vilä illalla. Niin, ja me siis tehtiin eilen Ellelle blogi, kannattaa käydä lukemassa,  http://ellemylife.blogspot.com/

Elle oli löytänyt hienon paidan, kun se oli ollu laivalla Sallan kanssa. Se oli Rolling Stones -paita, Salla taas oli löytänyt Superman -paidan. Ja Elle keräilee Barbapapoja, sillä on jo ihan mukava kokoelma, ottaen huomioon, miten kalliita ne on. Tässä kuva:




Toi keltanen on mun suosikki

Ja viimeyönä oli täydellinen kuunpimennys! Mä en kyllä ikävä kyllä nähnyt sitä, se oli kahdeltatoista yöllä, ja "Elinan pitää päästä aikaisin nukkumaan". En siis saanu mitään valokuvaa tai muuta. Mutta Googlessa on joku ihmeen animaatio siitä, aika laiha lohtu kylläkin.

Nyt meen tonne Panfuun jutskailee kamujen kanssa. Terppa!

♥:lla, Pauliina

2 kommenttia:

  1. Joo, oli kiva päivä tänään =) Ajattelin ostaa noita yhen lisää (taas vaihteeks :D).

    VastaaPoista
  2. Hihhih, hyvä idea! Osta vaikka vaaleensininen, se on söötti! ♥

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥