maanantai 10. lokakuuta 2011

Stockmann outlet

Heipskukkuu! :D

Perus harmaa maanantai, ulkona on pimeää, sateista, ja kaikin puolin harmaata. Maanantaihan on muutenkin viikon kurjin päivä. Vai tykkääkö joku muka maanantaista?

Elle oli onneksi piristämässä mua. :) Iltapäivä sujahti kuin siivillä, ja nyt on taas päivän blogipostauksen aika. Onko kukaan teistä koskaan käynyt outleteissa? Niissä myydän kauppojen poistuneen kauden tuotteita. Osa menneet jo pois nuodista, mutta seasta löytyy helmiäkin. Minä olin eilen käymässä Stockmann outletissa, vastahakoisesti menin ja vastahakoisesti lähdin pois. :D Aivan ihania vaatteita super-edullisesti!


Hame: Stockmann outlet, 15€

Ostin myös tällaisen vihreän jakun (?)



... tämän siis.





Nahkatakki: Vila

Farkut: KappAhl

Saappaat: DinSko

Laukku: H&M

Se vihreä... jakku? Stockmann outlet, 5€ (uusi)

Paita: H&M

Rintakoru: Itse tehty

Kello: Lahja

Juu kannattaa ehdottomasti käydä jossain outletissa. Ainut vaan, että siellä joko on paaaljon vaatteita tai sitten ei lähes yhtään. :/ Ei voi tietää.

♥:lla, Pauliinanne

3 kommenttia:

  1. Mulkin on vähän ton malliset saappaat,Halpahallista ei mikään merkki kauppa todellakaan.. Mut 40€ sielä ne. Ja ihan asu laittelen omistani blogiin kuvia vaikka. Tai ei ne oo samanlaiset kmut niis on siis ne nauhat,ihastuin niihin kenkiin heti kun näin ne kaupas.

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita ostit ♥ Mäki kävin muutama viikko sitten outletissa. Aah aivan ihania merkkivaatteita ja ihan kauheen iso valikoima ♥ Siel outletissa oli ihan kauheesti kaikkia eri kauppoja: Adidas, Guess, Ralph Lauren jnejne...♥ Mutta siis tosi kivoja vaatteita ostit, tykkään eniten tosta jakusta :) Toi musta paitaki näyttää tosi kivalta :)

    VastaaPoista
  3. Hevostytsy, kiva, meillä on samanlainen maku! Ja mäkin oon vähän sillä kannalla, että ei sillä ole niin väliä, MISTÄ se vaate on ostettu, halpahallista vai merkkivaatekaupasta, vaan MILTÄ se näyttää. :)

    Salla, oi ihanaa! En malta odottaa että pääsen sinne! Sillä eihän mulla ole mitään edullisia merkkivaatteita vastaan, ei... ;)

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥