lauantai 1. lokakuuta 2011

Finnejä ja luottovaatteita

Heii!

Viikonloppu alkoi ihanasti yhdentoista tunnin yöunilla. Ja vieläkin väsyttää. Olen kyllä ihan ihme nukkuja... Nysvään täällä kotona, sillä iskä häipy mökille ja äiti ja Ellu uimaan. Ihana rauha. Oltiin äsken käymässä apteekissa, kun tarvitsin jotain oikeesti toimivia ihonhoitotuotteita, kun iho on niin rasvainen ja täynnä näppyjä. Matkalla oli pakko pysähtyä Seppälässä, josta mukaan tarttui sukkahousut ja ylipolvensukat, sekä Alepassa. Elle + karkkipussi = onni.





Juu suklaan syöminen edistääkin finnitöntä ihoa... Mutta ei voi mitään. xP Vielä päivän asu, johon en jaksanut yhtään paneutua.





Farkut: Only

Farkkutakki: H&M

Pinkki tunika: H&M

Villatakki: H&M

Sukat: Seppälä

Laukku: Turkki

Kynnet on ihan kivassa kunnossa, kuten kuvasta näkyy. -.- Tänään on ihon- ja kynsienhoitopäivä. Ajattelin mennä saunaan ja ottaa jalkakylvyn, ja käyttää sellaista ihanaa kuorivaa suihkugeeliä. Se tuoksuu ihanalta! Herbina Marja Spa tai jotain. Ja sitten pitää testata tuo uusi naamakuorinta. Ja kynnet pitää lakata, mutta millä värillä? Elle ehdotti jotain vaaleaa väriä... Punaista ei ainakaan, sillä se "lyhentää" kynsiä. Ja ajattelin just lyhentää vähän mun kynsiä, on kyllästyny niihin, kun ne aina lohkeilee, varsinkin keskarit. :D

Ja muuten, tuo pinkki tunika on mun luottovaate sellaisille päiville, kun ei jaksa laittautua. Se toimii aina, on aina yhteistyökykyinen, sopii farkkujen ja legginsien kanssa... Lista on loputon. Alunperin se ostettiin mun synttärijuhliin joku vuosi sitten, samoin villatakki (tai bolero, mikä nyt onkaan). Mitkä on teidän luottovaatteita?

♥:lla, Pauliinanne

P.S. Seppälässä oli myynnissä sellainen ihana valkoinen neulemekko, joka sopisi täydellisesti niihin mun cowboy-saappaisiin. Mutta se maksaa elkein 30 euroa. o.o Viitsinkö ostaa?

1 kommentti:

  1. AAAAAARGH!
    Mun polvi on kyllä takuulla kirottu! Kaaduin tänään, oli tarpeeks hyvä tuuri ettei jalka menny poikki (joo kaaduin aika pahasti) mutta sain haavoja polveen ja kyynärpäähän, ja nyt neljän tunnin päästä polvi vuotaa vieläkin... ja just kun edellinen haava alko parantumaan!!

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥