keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Inhokkiaine? Liikunta!

Hei!

Arrrrghh, minä niin VIHAAN koululiikuntaa. Tämän päivän tunnit eivät onneksi olleet ihan sieltä pahimmasta päästä, piti ainoastaan jouksennella ympäri kotiseutuja nolla-asteisessa ilmassa korvat jäässä, yrittää lukea epäselvää minimaalisella printillä varustettua karttaa ja ehtiä määräajassa takaisin koululle. Jee. Tässä viisi syytä, miksi koululiikka on p*rseestä:

1. Liikkapäivinä ihmiset kulkevat liikkavaatteissa KOKO PÄIVÄN. Minä, joka en siihen kykene, joudun laittamaan tylsät farkut ja tylsän verkkatakin, jotka voi nopeasta vaihtaa verkkareihin, ellen halua kuluttaa tuntitolkulla aikaa pukkarissa ja kantaa sadan kilon painoista reppua vaihtovaatteista johtuen.

2. Liikanope ärsyttää. Koska se jäkättää kokoajan arvosanoista, miten se arvostelee kokoajan kaikki liikkatunnit.

3. Edellisestä johtuvat suorituspaineet. Jotkut vaan eivät ole hyviä liikassa.

4. Kidutus. Liikkatunneilla meitä kidutetaan, laitetaan pelaamaan esimerkiksi jalkapalloa hiekkaiselle kentälle, jossa on niin paljon pölyä, että pakosti siitä tulee HÄKÄMYRKYTYS.

5. Kidutus numero 2. Meidät laitetaan pelaamaan jalkapalloa kaatosateeseen, lämpötila +1. Siinä menee kalliit kengät ja housut pilalle, koska eihän se kura ikinä lähde, ja lisäksi joutuu vuoteeseen seuraavaksi viikoksi, koska siellä palellessa saa flunssan.

Jakakaa kokemuksenne koululiikunnasta, te kaikkea-muuta-kuin-liikunnalliset -ihmiset.

Mutta onneksi päivän pelasti romanttinen syyssade, jota sain ihailla makuuhuoneen ikkunasta. Samaan syssyyn taivaalle ilmestyi vielä heleä sateenkaari...

♥:lla, Pauliinanne

4 kommenttia:

  1. Haha. :D Näkökulmia on monia. :D Itse rakastan liikuntaa. :D Vielä pari vuotta sitten inhosin sitä johtuen järkyttävästä opettajastamme, mutta nyt kun opettajalla on hieman "hällä väliä" asenne, niin hyvinhän se sujuu kun kymppi lentää kun kerran olet kentän ympäri kävellyt (no ei nyt sentään ihan, mutta kuvainnollisesti. :P ) :D Meillä ei kukaan kulje liikkakamppeilla liikuntapäivänä - kaikki vaikka myöhästyy tunnilta mutta ehdoton ei liikkavaatteille koulussa - nehän haisevatkin. :D

    VastaaPoista
  2. Juu tottakai Marie, jos liikkaa on keskellä päivää. Mutta meillä on liikkaa vikalla tunnilla, ja siksi vaatteet eivät haise. Mutta en kyllä voisi kuvitellakaan kulkevani kokopäivän verkkareissa...

    VastaaPoista
  3. Entäs kun liikkaa on EKALLA tunnilla ja koulu ei edes omista pukkareita ja ei pääse vaihtamaan koska ei voi olla myöhässä ja aamulla mun bussi on AINA myöhässä eikä ope päästä pois luokanvalvojan tunnilta ennen kuin tunti alkaa niin sitten pitää olla haisevissa vaatteissa.... YÄK!!!
    Neg

    En jaksanu kirjaa sisään.

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥