keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Pinkkiä ja glitteriä

Moiks!

Ensialkuun  pahoitteluni, kun en ole postannut, mutta syynä vain ja ainoastaan kiire. :( Sunnuntai meni shoppailemassa, maanantaina piti lukea kokeisiin, tiistaina piti lukea lisää ja mennä treeneihin, mutta nyt on aikaa. :) Aloitetaan siitä sunnuntaista.

Olimme siis Ellen kanssa menossa Forumin Kukontorilla järjestettävälle bloggarikirppikselle. Oltiin paikalla vähän ennen kahtatoista, ja näky oli järkyttävä. Toistasataa bloggarityttöä jonotti kirppistilaan, jono oli melkein Piruetille asti. Parinkymmenen minuutin jonotuksen jälkeen todettiin, että tästä on järki kaukana, ja päätettiin siirtyä kauppakeskuksen myymälöihin kuluttamaan rahoja. ;)




Pitsipaita: 15€, Monki


Hame: 20€, Monki




Ehkä paras ostos, jo pitkään haluamani (teko)turkisliivi löytyi vihdoin. Ja vielä alennusrekistä, -50%!

Karvaliivi: 30€, Vila



Laukku: 14,95€, H&M

Hanskat: 19,95€, H&M


Kynsilakat: 1,95€ (kpl), Seppälä

Rimmel-huulikikiilto: 5€, Seppälä

 

Ihana ale-hame: 10€, H&M

Huh, kaikki rahat kyllä meni. :D Ja sitten päivän asuja.


Sunnuntai:

Paita: Zara

Hame: Zara

Kengät: Stadium

Sukat&sukkahousut: Seppälä

+ nahkatakki ja laukku







Maanatai:

Paita: Your Face

Hame: Monki (uusi)

Viitta: KappAhl

Sukkahousut: Seppälä

Kumisaappaat: Etola






Tiistai:

Karvaliivi: Vila (uusi)

Villatakki: Aleksi13

Mekko: Seppälä (uusi, 24,95€)

Saappaat: H&M

Sukat: H&M

Hanskat: H&M (uusi)

Tämän päivän asusta oli aivan turha ottaa kuvaa, perus farkut ja t-paita + verkkatakki. On siis liikkapäivä. Farkut voi nopsasti vaihtaa verkkareihin, kun muilla ihmisillä on tapana pitää liikkavaatteita koko päivä. Ihan siihin en itse kykene. xP

Ja pinkit glitter-kynnet kruunaa asun. :D Lauantai-iltana saunan jälkeen ensin leikkasin ne, sitten viilasin sopiviksi, laitoin kynsinauhahoitojuttua, joka pehmittää kynsinauhat ja sitten ne voi varovasti työnnellä alaspäin, jos ne on ylikasvaneet kuten minulla, ja sitten lakkaus.




Hmm kivasti vääristää taas tuo digikamera värejä... Kynsilakka on siis oikeasti pinkimpää, nyt näyttää vaaleanpunaiselta. Samalla esittelyssä suosikki-kynsilakkani Lumenen väritön glitterlakka. Sitä joutuu laittamaan monta kerrosta, että sa tarpeeksi glitteriä, mutta on kestävää ja muutenkin nättiä. ♥ Vaaleanpunainen lakka on Inglotista. Ja mitä muuten pidätte mun uusista, lyhyistä kynsistä?

♥:lla, Pauliinanne

P.S. Jos olette yli kuudennella luokalla, niin muistatteko, tilattiinko teille luokkasormukset, ja jos tilattiin, niin millaiset? Me ollaan tutkittu luokkasormuskuvastoja. Päivä jona sitten tavattaisiin, olisi vuonna 2021... Kuulostaa hurjalta. Miltäköhän mahdan näyttää silloin? Mitäköhän mahdan tehdä silloin? Miltä kaikki muut näyttävät? Aika epätodellista, eikö... Mutta jännittävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit! ♥