torstai 6. lokakuuta 2011

Hyvä paha blogi&bloggari

Moikku!

Ah niin romanttinen syyssade siivittää tätäkin päivää! No tästä syyssateesta on kyllä romantiikka kaukana, on vain harmaata ja märkää, ja kylmää. :/ Ja huonot kengät. Kun aamulla ei satanut, niin lähdin nahkasaappaissa. Huono valinta.




Nahkatakki: Zara

T-paita: Stockmann

Villatakki: Esprit

Hame: H&M (uusi)

Saappaat: DinSko

Sukat&sukkahousut: Seppälä

Korut&kellot: osa itse tehty, muut ympäri maailman :D

Tänään mun pitikin höpötellä teille hieman blogeista ja bloggareista. Onko tuttu tunne, kun löydät jonkun uskomattoman ihanan blogin, missä on vaikkapa aivan ihania valokuvia? Tai bloggarilla on aivan ihania vaatteita, ja haluaisit hänen koko vaatekaappinsa? Kun sen jälkeen katsoo omaa blogiaan, tuntuu kuin ei itse osaisi yhtään mitään, omistaa vain rumia vaatteita tai on muuten vaan ruma ja surkea. Mutta siitä huolimatta pitää jatkaa, koska kyllä sä oikeasti osaat, ja oikeasti oot ihana jä nätti. :) Tässä muutama blogi, mutta kannattaa varoa, jos olet taipuvainen angstaamaan monta päivää putkeen. D:

My Milktoof - jotain niin suloista, johon itse ei millään pystyisi!

Nelliinan vaatehuone - jotain niin ihanaa! Mun ehdoton lempparimuotiblogi. Nelliina on nykyään mun tyyli-ikoni tms. :D

Miss Marzipan - jotain niin kaunista! Kuka 15 vuotias voi osata valokuvata näin hyvin?! Joskus tunnen itseni ihan hyväksi valokuvaajaksi, mutta häneen verrattuna en osaa mitään. D:

No entäs sitten, kun olet keksinyt jotain mahtavaa ja laittanut sen blogiisi ja olet siitä tosi ylpeä, niin sitten huomaatkin sen jossain ihan muussa blogissa? Ehkä vähän muunneltuna, mutta idea on sinulta "varastettu". Tuntuuko sitten kivalta? Voin vastata: ei tunnu. Niin rakkaita kuin te kaikki bloggarit olettekin, niin yrittäkää silti laittaa blogiinne vain oman pikku päänne tuottamia juttuja, tai laittakaa edes sen henkilön nimi mukaan, jonka idean otitte käyttöönne.

Se tunne, kun käyt tsekkaamassa blogisi, ja kirjoituksen lopusta löydät yhden uuden kommentin. Se on ihana tunne. Aktiiviset lukijat ja kommentoijat ovat blogin suola. Kiitos kaikille ihanille kommentoijille!

Mutta sitten on niitä toisenlaisia kommentoijia. Muistan tällaisen episodin toisesta yhteydestä, kun joku kateellinen bloggari esiintyi anonyymi-kommentointitilillä jonakin toisena henkilönä ja lateli ilkeyksiä blogeihin. Sellaiset kommentoijat eivät ole kivoja. Tai sitten, kun jotkut vaan moittivat blogeja ja kaikkia kirjoituksiasi. Sekään ei ole yhtään kivaa. Tottakai kritiikkiä saa ja pitääkin antaa, mutta järjellä. Ihan mitä vaan ei voi sanoa, tai kirjoittaa päin naamaa. Ja pitää muistaa perustelut.

Eiköhän siinä ollut tarpeeksi saarnaa. :D Ja muistakaa, kuka vain voi olla hyvä bloggari, kuka vain voi onnistua! Jatka vain yrittämistä, voit saavuttaa sateenkaaren pään.

Iloisia hetkiä blogien parissa, rakkaat lukijani!

♥:lla, Pauliinanne

2 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs asu! (: <3
    Tuo on totta, itse ainakin kun vasta 'aloitteleva bloggari' olenkin, tuntuu etten osaa mitään verrattuna muiden blogeihin, ulkoasu on aina muilla hienompi ja sitä pitää vaihtaa koko ajan. Itsellä loppuu aina intokin siihen, kun nään monia blogeja sadoilla lukijoilla ja miljoonilla kommenteilla, missä ne mun lukijat ja miljoonat kommentit on? :D Noh, aina voi ajatella, että ehkä mä kehityn; oon jo parissakin todella hyvässä blogissa nähnyt postauksia, jossa he esittelevät heidän postaustyyliään esim. vuoden kahden takaa ja ero on aika suuri. :D Itse tulen nykyään tyytyväiseksi jo yhdestäkin kommentista, kuten sinäkin tekstissäsi ilmensit. (:
    Mutta tähän täytyy sanoa, että mun mielestä sulla on todella ihana blogi ja ihania vaatteita sekä osaat yhdistellä niitä hyvin. Aina ei tarvita kymmentä metriä vaatekaappitilaa, mielestäni vaatteiden hyödyntäminen on se 'juttu' ja sinä jos kuka osaat sen! :D

    VastaaPoista
  2. Vooooooi mä tahon ton sun nahkatakin!!!! <33

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥