perjantai 19. elokuuta 2011

Koululiikunta: kidutusta?

Aurinkoista iltapäivää, rakkaat!

Huhhuh, kuinka moni teistä inhoaa koululiikuntaa, ja varsinkin yleisurheilua? Itse kuulun vakaasti noihin edellämainittuihin. En ole yhtään liikunnallinen, kunto on kaikkea muuta kuin hyvä, ja koululiikunta on aivan hirveää. Se on kidutusta, kun paahtavassa helteessä joutuu hikoilemaan keskellä pölyistä hiekkakenttää, tai vastaavasti rankkasateessa, myrskyssä ja tuulessa. Koettu on.

Tänään oli "karsinnat" koulujen välisiin urheilukilpailuihin. Me juostiin ensin pururata (n. 500m) ja sitten pikajuoksu, sillä lyhyellä matkalla. Ja uskokaa tai älkää, minä tulin neljänneksi!! :O Se oli niin mahtavaa! Taidan aloittaa lenkkeilyn!

Tuon tapahtuman jälkeen arvioin liikunnan aivan uudelleen. :D


Paita: H&M

Verkkatakki: InterSport

Shortsit: Seppälä

Leginssit: Stockmann

Huivi: Oviesse (Italia)

Rannekorut: Glitter

Helminauha: en tiedä.

Parempaan en pysty. :( En vain ole liikunnallinen ihminen, eikä mulla siksi ole kovin liikunnallisia vaatteita, ja sitäpaitsi, tykkään pukeutua hyvin tilanteeseen kuin tilanteeseen. ;)

Tänään opettaja jakoi meille lukujärjestykset, ja minä heti väritin sen pinkillä ja liilalla. ♥ Maanantai on ihana päivä, koulu luppuu jo kahdeltatoista! ♥♥♥ Ja muut päivät on sitten kahdeksasta tai yhdeksästä kahteen. Ihan kiva lukujärjestys. :)

♥:lla, Pauliinanne

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. MÄ VIHAAN KOULULIIKUNTAA! sen huomaa mun numerosta...kröhöm... :DD

    VastaaPoista
  3. Musta koulu liikunta on kivaa.. Kaikkien meijän luokalla olevien mielstä parasta! Jos on ulko liikuntaa saavaan kyvä juomassa koulun aulassa tai sitten pidetään juomatauko. Mutta jokaisella on oma mielipide.

    VastaaPoista
  4. Just mietittii Perjantaina, että koululiikka on kidutusta ::D

    PSsää, sulla on kiva Blogg :)

    VastaaPoista
  5. Erilaisia mielipiteitä...

    Ja Panduskalle ja Rootzalle kiitokset. ♥

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥