maanantai 9. tammikuuta 2012

Takaisin kouluun

Iltaa!

Tänään saatte taas nauttia kirjoituksistani, joita ei muuten vähään aikaan olekaan näkynyt. Anteeksipyynnöt siitä. Olen ollut käymässä Jyväskylässä ja muutenkin kiireinen. Nyt kun koulu on alkanut on "aikaa", mikä on outoa sinänsä. Silloin kun aikataulu on määrätty, sitä ehtii kaikenlaista ihan huomaamattaan. Muuten vain makailisi sohvalla. Ja niinhän se alkuviikko suunnilleen sujuikin. Kunnes torstaiaamuna oli herätys 7.30. Ah sitä iskän riemua kun unenpöppöröiset lapset istuivat aamupalapöytään ja hän pääsi sanomaan mitäs mä sanoin. Olis kannattanut mennä nukkumaan ajoissa. Puoli yhdeksältä aamutoimet oli suoritettu ja auto pakattu. Matkaan lähdettäessä tuli ihan mieleen ne jokavuotiset kanariansaarienmatkat, jolloin herätään kello viisi ja suunnataan lentoasemalle. Puoli yhdeksältäkään aurinko ei ollut vielä noussut, ja katulamppujen kelmeä valo herätti muistoja. No, mutta matka meni muuten hyvin, ei tullut onnettomuuksia. Matkalla me pysähdyttiin  syömään välipalaa ABC:lle, mutta mihinkäs sitä loppujen lopuksi jouduttiinkaan...












Voi että toi oli ihana paikka! Siis lähiruokakauppa keskellä "metsää". Voiko ihanampaa paikkaa kuvitella? Mut piti lähes raahata sieltä pois, mutta onneksi Ellu sai kiristettyä iskältä vähän noita Kultasuklaan suklaita. Päästiin sitten lopulta perille Jyväskylään, ja siellä oli ihan älyttömän harmaata siihen Jyväskylään verrattuna, johon ollaan yleensä totuttu. Me siis käydään Jyväskylässä vain talvisin, ja nyt oli hirveän vähän lunta. Sitä se ilmastonmuutos teettää. Lumettomia talvia Suomessa, mutävyöryjä Norjassa... Mitä vielä? Nomutta, me lähdettiin Jyväskylästä lauantaina, ja niinä kolmena päivänä joina me oltiin oltu poissa, Helsinkiin oli sitten kuitenkin tullut talvi! Ja vielä tänäänkin satoi lisää lunta. Aika kivaa. Ei tästä oikein tiedä että mitä mieltä olisi, kun onhan se kivaa kun on lunta ja kaikkea ja ollaanhan sitä odotettu koko syksy, mutta sitten kun sitä on, niin sitten kadut on sellaista lumipuuroa missä on mahdoton kävellä, ja lunta sataa kokoajan lisää ja ripsari leviää, ja tiet ovat liukkaita ja niitä pitää suolata ja hiekoittaa ja koira kantaa likää sisään ja muutenkin se suola imeytyy pohjavesiin ja pilaa ne ja sitten kun se lumi taas viikon päästä sulaa niin taas on märkää. Ompas kivaa. Kaksteränen miekka toi koko lumijuttu.

Tässä asu viimeviikolta:




Takki: H&M

Kaulahuivi: SpiritStore (uusi, 25€)

Saapikkaat: Aleksi13

Laukku: H&M

Hame: Zara

Aika pian toi villakangastakki vaihtui kuitenkin toppatakkiin, heti kun lumet tuli. Sitten uudet kynnet:


Voi niitä, ompas ne lyhyet.



Ja muuten, lauantaina tuli huoneeseeni (iskälle) vihdoin verhot! Tältä nn näyttävät (lähikuvissa):



Tykkäättekö? Ne ainakin sopivat tapettiin, jonka olen valinnut. Ja samoin huoneen mustavalkoiseen teemaan.


Lisää kuvia huoneesta tulee varmaan ensi viikolla. Ja sitten vielä päivän asu:


Mekko: H&M

Paita: H&M

Sukkahousut: Seppälä

Oho, kylläpäs se aika vierähti! Pitää tästä mennä etsimään jotain iltapalaksi. Heippaa!

♥:lla, Pauliinanne

P.S. Äh, toi blogin jouluteema! Unohdin taas vaihtaa sen! Ja muutenkin taustakuva takkuaa. Kenelläkään vinkkejä, kun pienehköä, JPEG-kuvatiedostoa "ei voitu ladata sisäisten virheiden takia"?

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, ja ne ei lähteny millään ilveellä mun kynsistä. D: Meni se puolitoista tuntia saada ne pois, ja vieläkin on jämät jäljellä!

      Poista
  2. Voi ihme... mä ajattelin ostaa samanlaisen takin, mutta tummansinisen :D Äiti käski oottaa, että se tulee alennkukseen. Meen kyllä tänään kattoon sitä sinne H&M:mään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivah Meda! Mäki tykkään tummansinisistä villakangastakeista, ja samoin kirkkaanpunasista. Kerran näin kirkkaanvihreän villakangastakin, se oli aika kivan näköinen kans.

      Poista
  3. Tää sun blogi on tositosi hieno ja kiva ja sitte sun kaikki vaatteet on hienoja/kivoja/ihania :) Sun verhotkin on tosi kivat ja kynnet.. :) (oon kateellinen kaikista noista ;D ..) Teijän koirakin on söpö ja sano muuten terveisiä vanhemmille ja Ellulle
    T: Mökkinaapuri Kaisa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitos Kaisa! Ja sanon joo terkkuja, sano sä myös! Nähää sitte viimeistään kesälomalla. ♥

      Poista
    2. Oleppa hyvä :) sanon myös ja nähään sitten viimeistään! :) <3

      Poista
  4. Mä näin ton tapetin lehdessä ja rakastuin siihen <3 Ai olet mennyt mustavalkoiseksi? Mun huoneessa on sisustusremontti meneillään, teemana ranskalainen romanssi ;) Sain koristetyynyjä ja ihania säilytyskoreja. Saan vielä yöpöydän, toivottavasti, ja päiväpeiton ja toivottavasti jonkin kauniin kukan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin ton tapetin alunperin Innossa (sisustusohjelma) ja sitten Miss Mixissä. Ja joo, halusin vähän erityylisen huoneen sen romanttisen vastapainoks. ;) Ah, ihana teema sulla! Mäki rakastan ranskalaista maalaisromantiikkaa! ;))

      Poista
    2. Kiitti ;) Mä näin sen just Miss Mixissä. Mun huoneessa on vaan se että se on aika vaalee, johonkin pistän jonkun väriläikän, olisko sitten se ruukkukasvi.

      Poista
    3. Laita joku sentyyline niinku mun huonees, siis se valkonen maljakko ja ne pinkit tekokukat. Ei siis mtn jukkapalmuu tai sellasta. :D

      Poista

Kiva jos kommentoit! ♥