tiistai 17. tammikuuta 2012

Robin - Fontside Ollie

Moikkis taas!

En tiedä mikä postausvimma mulle nyt tuli, mutta äsken kun kävin Emman blogissa, niin huomasin Emman tekstissä tän biisin.


Kun tulin treeneistä, selailin Iltasanomien uutisia ja silmään pisti otsikko "Onko tässä Suomen Justin Bieber? Megasuosio päivässä". Ihan mielenkiinnosta lukaisin uutisen.

Turkulaisen Robinin ensisinkku ”Frontside Ollie” on kerännyt yhdessä päivässä hirmuyleisön.


13-vuotiaan laulajanalun kappale keräsi vuorokaudessa lähes 400 000 katselukertaa Youtubessa. Poppia ja nuoriin vetoavaa skeittilyriikkaa yhdistävä kappale on myös runsaasti jaettu Facebookissa. 

Robinia verrataan hänen Facebook-sivuillaan jättisuosittuun Justin Bieberiin. Nähtäväksi jää, kasvaako nuorukainen täyttämään esikuvansa saappaat. 

Nuoren laulajan ensialbumi Koodi julkaistaan 22. helmikuuta. 



Aika jännä. Tässä vielä toinen juttu Iltasanomista:


Yhdessä yössä huikean suosion Youtubessa saavuttanut turkulainen laulajanalku Robin on ottanut haltuunsa nyt myös iTunesin.
13-vuotaan laulajan kappale Frontside Ollie on noussut nyt iTunesin tilatuimmaksi kappaleeksi Suomessa, ohittaen Adelen Rolling in the Deepin

- Olemme suosiosta aivan ällikällä lyötyjä, sekä totta kai iloisia, kertoo Robinin levy-yhtiön Universalin edustaja Heidi Nuopponen.

Hittikappaleen takana ovat musiikkiteollisuuden tutut naamat, sen ovat säveltäneet Aikakoneesta tuttu Maki Kolehmainen sekä Jimi Constantine. Kappaleen sanoituksesta vastaa Kolehmaisen ja Consantinen lisäksi Bernard Grobman ja Sana Mustonen.


Oon nyt pariin kertaan kuunnellut ton biisin, enkä oikein vielä osaa sanoo tykkäänkö vai vihaanko. Mitäs mieltä te mussut olette?

♥:lla, Pauliinanne

P.S. Lukekaa päivän kunnon postaus alempaa. :)

3 kommenttia:

  1. Tän ja eilisen puheenaihe yllä. :D Mun mielestä tosi hyvä tyyppi ja osaa oikeasti laulaa, vaikka kyseisen biisin sanoitus on hieman oudohko mielestäni. Mutta jätkä osaa laulaa ja ite odotan levyä jo ihan innolla! :D Keikalle menisin varmasti. En vain ymmärrä tuota Justin Bieberiin vertausta.. -.- Ärsyttää vain ihan tajuttomasti noi R.I.P kommentit tuolla tuben puolella, koska tiedän ettei hän ole koullut, pari ystävääni oli nähnyt hänet tänään ihan elossa. :D

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥