maanantai 12. joulukuuta 2011

Antti vs. Justin

Heipsan!

Ihanaa kun on taas blogi johon saan kirjottaa. :'D Hehe. Tänään oli viimeinen kerta, kun oltiin sellaisella kiinalaisella maalauskurssilla. Viimeisen kerran kunniaks jokainen opetteli kirjottamaan nimensä kiinaksi.


Ylempi on malli, ja sinisellä pohjalla on mun kirjottama.

Maanantai on vähän sellanen päivä, ettei oikein jaksais herätä kuuden jälkeen laittautumaan. Siksi tämän päivän asukin on vähän tällainen...







Villatakki: Aleksi13

Farkut ja huivi: KappAhl

Nyyh, lumet suli vesisateessa tänään. :'( Ehkä jouluisat kuvat ja biisit piristää. (Tällä kertaa kuva itse otettu.) Minäkin iltalenkillä vesisateessa lauloin Jouluyö juhlayö ihan innoissani. Enää pari viikkoa jouluun!




Toivottavasti kukaan ei vihaa Anttia... Mutta kyllä se aina Justin Bieberin Mistletoen voittaa, vai mitä?


No, ok, pakko myöntää, että Justin on nostanut tasoaan. Tota bíisiä vois periaatteessa sietää, mutta kun itse tyyppi on niin itseään täynnä ja ällöttävä, niin taidan suosiolla hakea yrjöpussin.

♥:lla, Pauliinanne

1 kommentti:

  1. Anteeks vaan, mutta en ikinä ois uskonut että Pauliina alkaa dissata jotain sellasta joista joku muu voi tykätä. Sulla alkaa teinikapina (:D), joten taidan ihan suosiolla vaihtaa luettavaa blogia vaikka Marien blogiin. Heipätihei ja hyvästä Oonalta.

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥