torstai 22. maaliskuuta 2012

I'm a Barbie Girl

Heips!

Nyt sitten se lupaamani postaus viikonlopun bileistä. Eli minä ja Elle järkättiin Barbie-bileet! Me pukeuduttiin pinkkeihin barbivaatteisiin ja syötiin pinkkiä ruokaa ja katottiin barbileffoja. Se oli ihan sikakivaa! Kannattaa ehdottomasti järjestää älyttömiä teemabileitä. :DD Mun Barbie-asu:



Mekko: H&M

Muut: mitkä mistäkin :D

Ensimmäiseksi me pelattiin teemapeliä, nimittäin Barbie-lottoa.




Sitten syötiin, ja päästiin illan varsinaiseen ohjelmaan: leffojen katseluun.





Herkkuja...





Me ehdittiin katsoa kolme leffaa illalla ja seuraavana aamuna vielä yksi. Paras oli ehkä Barbie ja Timanttilinna tai Joutsenlampi. Kertokaas tekin omia mielipiteitänne Barbie-elokuvista. Mikä on paras? Entä huonoin? Tässä vielä Barbie-kuvia:





Ai niin, melkein unohtui: Barbie-musa!


♥:lla, barbie-Pauliinanne

17 kommenttia:

  1. Ihanat juhlat :3 Mäkin voisin pitää barbie bileet! Vaikka oonki jo 13 :D Barbiet ei vanhene koskaan! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mäki oon jo 13, ja vieläki Barbit jaksaa ihastuttaa! <3 :D

      Poista
    2. Hei nyt on kyllä ihan pakko kysyä mutta mitä nuo pinkit keksit (?) noiden dominoiden vieressä on? Näyttää hyville :3 Ja mistäs nuo on hankittu? :D

      Poista
    3. Siis mun mielestä ne oli jostain USA-kaupasta, mutta en oo ihan varma, kun Elle oli ostanu ne. Kannattaa kysyy siltä itseltään mieluummin. :)

      Poista
  2. Oih oli varmaan kivaa!!
    Mäkin oon muuten alkanu taas kirjotella mun blogiin joten tervetuloa lukemaan:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli kivaa. :) Ja ihanaa kun kirjottelet taas, pistäydyn vieraisilla kohtapuoleen. ;)

      Poista
  3. Kuulosti ihanalta :)
    Hei, onko sulla mitään hyviä ideoita synttäriteemayökyläbileisiin? Ja meitä on yhteensä vain kolme. Tai neljä. Löytyykö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... No aina niin ihana Harry Potter on aika varma valinta teemaksi, kun leffojakin on seitsemän kappaletta, niitä vois katsoa. Ja pyöreät silmälasit päähän. ;) No sitten vois olla vintage-henkiset juhlat, sellaset kahvikutsut vaikka. Tai sitten vaikka Nälkäpeli, se on ainakin ajankohtainen. Entäs tyksittekö Twilighista? Siinä ois aika hyvä teema kans. Mä järkkäsin ite joskus nelosella lautapelisynttärit, eli me vaan pelattiin Aliasta ja muita lautapelejä ja syötiin herkkuja. Se idea ei kyllä toimi jos kaverit on hirveen kilpailuhenkisiä, kun siitä tulee sitten vaan tappelu, voin kokemuksesta sanoa. :/ Yks tosihyvä idea ois pitää kauneudenhoitosynttärit. Voitte ostaa vaikka Seppälästä kasvonaamiot ja lakata kynnet yms. Sitte vois pitää julkkis-bileet, eli jokainen vieras pukeutuis jokskin julkkikseks ja esittäis tavallaan sitä. :D

      Joo kyllä mulla näitä ideoita löytyy, niiden laadusta ei ole takuuta... :D

      Poista
    2. Kiitti :) Harry Potter kun ei onnistu kun kaveri on sellanen (nynny) joka ei tyksi fantasiasta ollenkaan ja lukee mielummin mysteeriä koska se on aidompaa (ja pah), mutta Myyttihovin pakotin sen kyllä lainaamaan. Ja sitäpaitsi niitä leffoja on kahdeksan. Nälkäpeli, njäsh, kun ei voida kattoo sitä elokuvaa. Twilighteja ei meistä kukaan ole edes lukenut. Kauneudenhoitosynttäreitä mietin kyllä jo, samoin kuin julkkisbileitä. Ajattelin myös leffasynttäreitä, että jokaiselle annettais tavallaan joku teema (mysteeri, fantasia, tyttöleffa, musikaali tms.) ja ne tois siihen liittyvän leffan ja pukeutuis yhdeks niistä hahmoista :) Ja sit mietin hippieläinsynttäreitä, kaikki pukeutuis hipeiksi, tehtäis söpöjä julisteita tai peace-aiheisia kasseja/tyynyliinoja ja katottais eläinleffoja :) En vaan keksi mitään oikein spesiaalia...

      Poista
  4. Kirjoittelehan pian :) Sun vaatteet on ihunia! ♥ :)


    - Sallu

    VastaaPoista
  5. http://alisa-susirajantakana.blogspot.com/2012/04/one-lovely-blog-award.html

    Sait multa haasteen, katsoisitko :)

    VastaaPoista
  6. Millonkas ajattelit kirjoittaa uuden tekstin? ;)


    - Sallu

    VastaaPoista
  7. Millon kirjotat taas?

    Käykää tsekkaamassa mun blogi osoitteesta:

    www.keltainenbanaani.blogspot.com

    T:Bansku (tiedät kyllä kuka : D)

    VastaaPoista
  8. Kuules Barbi-tyttö, olis jo aika kirjottaa taas! ;)

    VastaaPoista
  9. Todellakin olisi jo aika ;)

    - Sallu

    VastaaPoista
  10. Heissan!
    Ootko kadonnu maan alle, vai onko kiinnostus lopahtanu? Toivottavasti ei, mä ainakin haluun lukea kuulumisias, enkä taida olla ainoa. ;)
    No, mutt.. miss ya. ♥

    ~ Juulia

    VastaaPoista
  11. Huhuu? :D Alappas kirjoitella :) Olen katsonut monta kertaa vikossa blogisi, muttei tekstiä ole näkynyt :( Kirjoitathan pian ;)

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥