torstai 15. maaliskuuta 2012

Koukussa kirjoihin - mitä tehdä?

Heissulivei muruset!

Mites on viikko mennyt? Mä olen ollut taas ihmeen kiireinen, joten postauksia ei ole paljon tullut. Siis ei yhtään. Pahoittelut siitä. Mutta nyt asukuvat (jotka sentään muistin ottaa jokaisena päivänä, paitsi tiistaina)



Maanantain asu:

Paita: KappAhl

Hame: Monki

Kaulakoru: Italia


Keskiviikon asu:

Huppari...juttu? Seppälä

Hame: Zara (muistaakseni)

Punainen paita: Aleksi13

Tiistai oli omalta osaltani värikäs päivä. Asu oli kivan lapsenmielinen ja muutenkin hauska. Kiinnittäkää muuten huomionne rintaneulaan. Askartelin sen itse kahdesta pinnistä, joista irrotin pöllökoristeet ja kiinnitin taakse hakaneulat.



Torstain asu:

Paita: H&M

Farkut: Pieces

Korut: Glitter

Jotenkin toi väriyhdistelmä sininen ja punainen muistuttaa sirkusta. Sitten vielä no valkoiset pallot, ja on ihan täysi sirkusfiilis. Vai mitä mieltä te olette?

Tässä muutaman viikon mittaan olen lukenut Rick Riordanin viisiosaista Percy Jackson -kirjasarjaa. Toissapäivänä sain viimeisenkin kirjan luettua, ja sitten jäi jotenkin kumman tyhjä olo. Kun kuukauden ajan olin istunut lähes kaiken vapaa-aikani nenä kiinni kirjassa ja elänyt mukana Percyn ja Annabethin elämän vaiheita ja kasvua, niin yhtäkkiä ei ollutkaan enää mitään. Nyt en oikein keksi mitä tekisin, kun lukeminen ei onnistu ja muut kirjat maistuvat puulta, joten nysvään vain tietokoneella. Päässäni pyörii ainoastaan Percy ja Annabeth ja heidän seikkailunsa, enkä pääse niistä millään irti. Onko teille käynyt koskaan mitän vastaavaa? Onko tämä ihan normaalia, vai pitäisikö jo huolestua? :D Joka tapauksessa, Rick Riordan on maailman paras kirjailija, ja Percy Jackson on ihan ykköskirjasarja, jopa vähän pelottavan hyvä.

♥:lla, lukutoukka-Pauliinanne

5 kommenttia:

  1. IIIIIIIK! Löysin sielun kumppanin :D Mulle kävi ihan samalla lailla! Ja vielä ihan samalla kirjalla! ne on niin ihana <3 Ja onpa kai tuo normaalia :/ Muuten minussakin on jotain vialla :> Nälkäpeliä suosittelisin, mutta siinä on paljon tappamista yms. joten se ei pure kaikkiin... ?

    Oon muute lukenu ne kaikki johonki sataan kertaan :D Ja nytkin on toisiksi vika menossa ♥ Ehheh... Innostuin taas luennoimaan Percyistä ja sairaalloisesta pakkomielteestäni lukemiseen.... D: :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aih ihanaa emmaseni! Ja luulen etten pysty lukee nälkäpelejä, oon aika herkkä, tavallaan... Mut hyvä kuulla et sullaki on tälläne "ongelma". =) :D Hei terkkuja ja haleja sulle muru, ja anteeks etten oo lukenu sun blogii lähiaikoina. :(

      Poista
    2. Eipä se mitään :) Käyppäs taas jossain vaiheessa lukaisemassa ;)

      jaja Niistä nälkäpeleistä, juu enpä tiedä jotkut saattavat olla herkkiä... mutta kyllähän sitä percyissäkin kuolee ihmisiä. Nälkäpelit ovat myös aikas romanttisia (omassa mielessään :) ei mitään twilight juttuja :D)


      Ja mulla on aikas VAKAVA ongelma tuossa asiassa :DDD

      Poista
  2. Mulla oli toi sama juttu Harry Pottereiden kanssa joskus nelosella. Oli tyhjä fiilis aika pitkään kunnes luin jonkun kakskyt osasen hevos sarjan =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah kiva. :/ Mut jotenki mul kans kävi nyt sillee, et sain noi kirjat pois päästäni, kun kirjotin sen tänne blogiin. :')

      Poista

Kiva jos kommentoit! ♥