torstai 8. maaliskuuta 2012

Ripaus menneitä aikoja

Moikkis!

Kaunis päivä tänään, vai mitä? Aurinko paistoi ja lumihanget kimalsi... Taidan kohta lähteä ottamaan luontokuvia ulos, vaikka alunperin oli tarkoituksena neuloa villasukat loppuun ja lakata kynnet. No, ehtiihän sitä. Tässä kuitenkin päivän asu:



Mekko: Seppälä

Paita: H&M

Kaulakoru: Italia

Tämä mekko ei ole päässyt asukuviin vähään aikaan. Mutta siitä huolimatta se on aina yhtä rakas! Muistan vieläkin sen päivän, kun näin sen ensimmäistä kertaa Seppälän rekissä. Silloin en ostanut sitä. Myöhemmin sitä sitten etsittiin kissojen ja koirien ja myyjien kanssa, ja piti soitella Seppälöihin ympäri pääkaupunkiseutua. Onneksi se on nyt kuitenkin mun.

Tykkään erityisesti mekon vanhanaikaisuudesta. Se tuo 2000-luvun kouluihin ripauksen menneitä aikoja. Tai no, melkein kaikki vaatteeni tuovat kouluihin ripauksen jotain erilaista. Ja se juuri onkin kivaa, vai mitä? Rakastan sitä hetkeä, kun koulun naulakolla saan vetää toppatakin päältäni, ja näyttää muille tämänpäiväisen asukokonaisuuden. Minä olen ainakin sellainen ihminen, joka kantaa päällään ylväästi erilaisiakin vaatteita. Erilaisuus on mahtava asia, eikä sitä tulisi pelätä. Kumpa kaikki ymmärtäisivät, ettei tarvitse pukeutua samanlaisiin vaatteisiin kuin muut. Tai edes tykätä samanlaisista asioista kuin kaikki muutkin. Millään tavalla ei tarvitse yrittää olla samanlainen muiden ihmisten kanssa.

Entä näytättekö te omasta mielestänne samanlaisilta kuin kaikki muutkin? Ja mikä teidän kantanne on tähän erilaisuuskysymykseen? Onko se hyvä vai huono asia? Ja tulisiko teille mieleenkään pitää mekkoa legginsien sijaan koulussa?


♥:lla, Pauliinanne

//muoksmuoks. Uudistin vähän ulkoasua äskettäin. Tyksittekö? Siis olen jo kauan yrittänyt saada taustakuvan lataamista pelittämään, mutta ei. Tarkoitus oli siis saada punapallollinen tausta, mutta kun ei toimi, niin joku oli valittava niistä Bloggerin valmiista teemoista, kun alkoi tää valkoinen tausta tulla jo korvista ulos. Neuvokaa mua jos ootte kokenu samantyyppisiä ongelmia taustojen kanssa kuin mä, että "Sisäiset virheet estivät kuvan lataamisen" tai "Olet ylittänyt valokuvien latauskiintiön".

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo toteutin, mutten muistanu ottaa kuvii ku yhest asust. :/

      Poista
  2. Hmm... Erilaisuuskysymys ja yksilöllisyys!!? Mielenkiintoista, että otit
    asian esille. Hyvä niin.
    Entä, toteutatko itse todella hienoja puheitasi; arvostatko yksilöä ja
    aitoa persoonallisuutta ja annat myös muille vapauden olla yksilöllisiä ja pukeutua/harrastaa omien mieltymysten mukaan? Käsi sydämelle ja käytös sen mukaan.
    On myös vapauttavaa olla joskus ihan rennosti, esittämättä.
    Vähempi on niin monesti parempi....

    Hyvää keväänodotusta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ?? Mitähän arvoisa Anonyymi nyt mahtaa tarkoittaa?

      Poista
    2. Yhdyn edelliseen Anonyymiin

      Poista
  3. Moikka!
    Tässä on mun irl-blogin osoite...
    http://emipaivakirja.blogspot.com
    Ja Panfussa oon nimellä Arianna.

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥