torstai 22. maaliskuuta 2012

Goottikevät

Moikkis!

Hups, taas on kulunut vähän liiankin kauan aikaa edellisestä postauksesta. Nooh... Kevät on tullut! Ainakin osittain. Lämpömittari on näyttänyt plusasteita viikon jokaisena päivänä ja lumetkin on alkaneet sulaa. Kevään huomaa tien peittävästä vesi- ja loskakerroksesta, lintujen laulusta ja pajunkissoista. Niitä kävin poimimassa eilen, kun olin iltapäivälenkillä Santun kanssa. Tässä päivän asu:



Hame ja pitsipaita: Monki

Vyö: Äidin vanha

Rintakoru: Ninja

Ja vaikka kevät onkin tullut, niin minä se vaan jaksan pukeutua mustaan. (Ehkä se johtuu eilisistä kukkahörhelöistä, en tiedä...) Ja kuten huomata saattaa, vaatteista suurin osa on ostettu Monkista. Siis se on aivanihanakauppa, johon kylläkin tutustuin vasta viime syksynä. Se löytyy Helsingin keskustasta, Forumista, en tiiä mistä muualta. :D Siellä on tosi kivoja ja persoonallisia vaatteita, hinnat nyt ei ole ihan H&M -luokkaa, vähän kalliimpia, mutta ei missään nimessä kalliita. Viikko sitten kun pyörähdin viimeksi Monkissa, silmiin pisti kaikkia söpöjä pallokuosisia mekkoja, jee! Kannattaa ihmeessä käydä.

Jä viime perjantaina, kun kävin siis Forumissa ostoksilla, löysin itseni perin kummallisesta tilanteesta. Nimittäin MicMacin sovituskopista sovittelemasta goottimekkoja. Siis minä a) en ole MicMacin asiakaskuntaa ja b) en myöskään ole gootti. Mutta jos on lukenut liikaa goottiblogeja ja silmiin sattuu rekillinen rimpsuisia ja pitsisiä goottimekkoja -50% niin minkäs teet. Pakko oli ostaa. Kuvia mekosta joudutte kuitenkin odottelemaan ensi viikkoon, koska mekko jäi iskälle. (Päätin lykätä sitä hetkeä, kun äiti näkee mekon ja kaatuu kuolleena maahan.)

Ja siis MicMaciin eksyin alunperin etsimään Barbie -kaulakorua, jonka näin siellä viikko sitten. No, sitä ei kyllä löytynyt, mutta mekko jäi käteen. Ihan hyvä kumminkin. Ja Barbie -kaulakorun käyttötarkoituksesta voitte lukea lisää seuraavasta postauksesta (jonka toivon mukaan ehdin väsätä vielä tänään)...

♥:lla, salaperäinen Pauliinanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit! ♥