torstai 24. toukokuuta 2012

Sydämet

Heips muruset!

Mitä kuuluu? Onko kiva kun kesä tulee? Vastaus: on! Kun kesä tulee, ei ole enää koulukiireitä, eikä tarvitse huolehtia juuri mistään. Tai no, tietysti tarvitsee. Aina tarvitsee huolehtia siitä, minkä asun valitsee millekin päivälle! Mutta kouluhuolia ei enää ole. Meidänkin luokalle pidettiin eilen viimeinen koe. Nyt kun kokeet on ohi, jää taas aikaa bloggailuun. Olettekin varmaan jo ihmetelleet, mihin oikein hävisin. Kokeet ja läksyt ja treenit söivät niin paljon aikaani, että ihan uuvuin. Blogille ei enää riittänyt aikaa eikä intoa. Nyt molemmat niistä ovat palanneet, ja olen virkeä ja inspiroitunut!

Kesävaatteet on taas aika kaivaa kaapin pohjalta, nyt kun meille suodaan taivaan täydeltä lämpöä ja valoa. Minulle itselleni tämä kesä tuli aika yllättäen, joten en ole vielä yhtään valmistautunut. Vaatevarasto on HYVIN rajallinen, joten asukuvat tulevat olemaan sen tasoisia. Tällä hetkellä omistan yhdet farkkushortsit, kahdet muut shortsit sekä pari hassua kesämekkoa ja paitaa. Oivoi. Noh, ehkä pääsisin lähtemään ensi viikonloppuna shoppailemaan. Onko seuralaisia tarjolla?

Vaikka vaatevarastoni onkin tällä hetkellä mitä se on, niin sain koottua sentään jonkinlaisen asun tänä aamuna.



Shortsit: Sockman outlet

Sukkahousut: Lindex

Paita: Vero Moda

Kaulakoru: Glitter

Tyksittekö asusta?

Tarvitsisin vähän apua yhdessä jutussa. Näppärät bloggarit varmaan tietävätkin sen, miten voi ladata kuvan blogin taustakuvaksi. Ulkoasu, mallin suunnittelutyökalu, taustaväri, nuoli, lataa kuva. Mutta Blogger ei suostu lataamaan sitä kuvaa minkä haluan, sisäistenvirheiden vuoksi. Onko mulla joku tekniikkavirhe, vai pitääkä ottaa yhteyttä bloggeriin?

No mutta, ei muutatällä kertaa. Kiva olla taas elossa! <3 Kirjoittelen taas pian!

♥:lla, Pauliinanne

4 kommenttia:

  1. Kiva kun oot yhä hengissä ♥ On ollu sua ikävä. Mulle kesä ei tullut yllättäen, oon oottanut sitä suunnilleen joulusta lähtien, ja ihana äitini on ompelemalla kartuttanut kesävaatevarastoani aikas kivasti :D Tietenkin oon myös käyny ostamassa kesävaatteita.

    Ja vielä kerran - ihana kun oot hengissä!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun taas kirjoittelet! ;) Olen odotellut jo uutta tekstiä vaikka kuinka kauan :D Mutta tietysti koulu on etusijalla, ja ymmärrän sinua täysin :) Mutta kiva kun taas bloggailet, sillä tekstejäsi on super kiva lukea :D
    Muutes asusi; se on aiks kiva :D ♥

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥