lauantai 26. toukokuuta 2012

Kesävaatteita kerrakseen

Hellurei ja hellät tunteet! :D♥

Se on sitten lauantai, ja viikko kevätjuhlaan. (+ 42 päivää Turkin matkaan.) Aika uskomatonta. Oletteko jo hommanneet asun juhlaan? Multa puuttuu vielä laukku ja hiuskoriste. Pikkuhiljaa rupeaa kyllä tulemaan paniikki niiden suhteen... Kolme viikkoa on jo etsitty sitä laukkua, eikä vieläkään löydy. Hätävarana on yksi Glitterin rusettilompakko. Se on sen verran iso, että sisään mahtuu myös kännykkä, avaimet ja huulipuna. Muttahan nainen ei tarvitse.

Me ollaan siskon kanssa vietetty rento lauantaiaamupäivä, ilman ketään määräilevää vanhempaa. Iskä lähti nimittäin heti auringon noustessa suunnistamaan. Sillä on nyt kauhee paniikki, kun jukolan viesti lähestyy, eikä se tunne edes karttamerkkejä. (Älkää kysykö mikä jukolan viesti edes on.) No, me sitten siskon kanssa heräiltiin rauhassa ja purettiin eilisen ostokset, ja lähdettiin sitten käymään kirjastossa ja kaupassa. Sen jälkeen pelattiin lautapelejä ja syötiin parvekkeella. Aika rentoa siis. Tässä päivän asu:



Farkkuhaalari: H&M, n. 30€

Tykkäättekö asusta? Ainakin on mukava päällä! :D Ja haalari oli siis uusi, ostettu eilen. Olinkin jo kauan sitten päättänyt, että täksi kesksi hankin farkkuhaalarin. Nyt löytyi sopivanhintainen hm:stä, ja se on niin pehmeä, että tuntuu melkein trikoolta. Ihana! Ja huomasitteko muuten kirkuvanpunaisiksi lakatut varpaankynnet. Se jos mikä on merkki kesästä. :D Muita osoksia tässä:


Paita: Seppälä, n. 8€

Rakastuin tohon väriin ja tietysti myös kolibriin! ♥.♥ Kesän ykköspaita, ehdottomasti. Sopii varmaan mainiosti farkkushortsien kaveriksi, vai mitä luulette?



Mekko: H&M, n.15€


Toppi: H&M, n. 8€



Adidas -paita: InterSport, n.30€ (<3)

Raidallinen paita: InterSport, n. 15€

Shortsit: InterSport, n. 25€ (?)



Puma-sukat: InterSport

Värikkäät sukat: Stadium, en muista hintoja


Legginsit, sukat ja sateenvarjo: Lindex, en muista hintoja (Pilkullinen sateenvarjo = ♥♥♥)

Siinä oli ostokset. :) Lisäksi ostin myös jonkin verran alusvaatteita, mutta tämän blogin lukijoiden ei tarvitse tietää, mitä mekkojen ja hameiden alta löytyy. ;) Tykkäsittekö ostoksista? Mikä oli lemppari? Entä oletteko te jo kartuttaneet kesävaatevarastoanne? Kertokaa kaikki. :D

Nyt taidan lähteä selailemaan Polyvoren vaatevarastoja. Polyvore on kyllä sekoillut lähiaikoina, koska luonnoksia ei voi avata uudelleen yms. :( Ja muuten, illalla on vielä Ellen tanssiesitys! Mitäköhän sinne pitää pukea päälle? Älkääkä unohtako katsoa Euroviisuja. Vaikka tuskin onkaan yllätys, kuka voittaa, vai mitä?

♥:lla, Pauliinanne

16 kommenttia:

  1. HERRANJUMALA, miten paljon legginssejä :D Mul on melkeen samanlaiset shortsit, tiiät kai ne abercrombiet. Iiihana mekko! <3
    Mut otaksä kameran sykkii? Ku äiti ei ota, ku se otti sillon mun kenraaleista kuvia. Nähään kohta!! <3 JÄNNITTÄÄ.

    VastaaPoista
  2. IHQ toi sun shortsiasu tai millä nimellä sitä nu kututaa:) ja salee löydät noi helposti kaikkee olin kamun kaa la kaupungil enkä löytäny mitää!!!!

    VastaaPoista
  3. Ositko muuten noi kaikki legginssit kerralla? o.O Mutta ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
  4. No mulla on kaikki vaatteet (luojan kiitos) valmiina. :D Löysin viime viikonloppuna yhen aivan täydellisen valkosen kotelomekon (tai oikeestaan äiti löysi sen), jonka aion laittaa päättäjäisiin päälle. Ja mä nään muutes jo painajaisia mun todistuksesta... Keskiarvoni oli yhessä unessa 7. Oi ja voi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluun nähdä sen mekon! <3 No, nyt on todistukset saatu, olikos se ihan niin kamala sittenkään? ;)

      Poista
  5. Oi, ja just huomasin että omistan ite ihan samanlaiset sukat. xD

    VastaaPoista
  6. mmo :-)
    hyvä ettet sentää kuollu oo, mä jo huolestuin. nääj, ihania vaatteeita shortsipuvut rules <3

    VastaaPoista
  7. Noh, minkälainen neidin todistus on? ;)

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥