maanantai 19. syyskuuta 2011

Kartanon neito

Moikku!

Ihanaa, vihdoin viileä, syksyinen päivä! Se tarkoittaa tietysti... ihania, syksyisiä vaatteita! Päätin pukeutua hieman vanhan ajan tyyliin. Vanhoja kartanoita lukuisine makuukammareineen, ja puutarhoineen... Niin romanttista! Onko joku muu lukenut juuri pari viikkoa sitten Jalnan ensimmäisen osan ja jäänyt koukkuun? ;)


Tänään oli (äidin) viitta koekäytössä, ja ihan hyvältä näytti, vai mitä? Viitta lämmittää ihanasti (kaverit haukkui peitoksi, mutta oli ihana katsella heidän kituvan kylmissään ulkona, kun itsellä oli miellyttävän lämmin olo >:D) ja on sitäpaitsi todella kaunis ja muodikas.


Vyöllä tähän muuten ehkä hieman säkkimäiseen vaatteeseen saa eloa.


Alla vaalea ja lämmin villatakki, ja huomatkaa samaan sävyyn olevat polvisukat.


Viitta: lainattu äidin vaatekaapista

Villatakki: Aleksi13

Hame: Zara

Paita: Only

Legginsit: Seppälä

Polvisukat: H&M

Tossut: Aleksi13

Kaulakoru: Glitter

Rimmelin Vinyl Gloss -huulikiilto ja ruusunpunainen poskipuna, sekä löysä, toisella olkapäällä roikkuva letti viimeistelevät tämän päivän asun.

♥:lla, Pauliinanne

2 kommenttia:

  1. Söpö tuo asu ja itsellekkin kelpaisi tuollainen viitta! :D Ne ovat ihania ja todella lämpimiä. (: Näyttävätkin mielestäni aivan upeilta! (: Harmi vain, etten ole sellaiseen 'juuri omaan' törmännyt, mutta jossain vaiheessa. :D Ja kannattaa kavereiden irvailla kun itselle käy vain kalpaten. xD

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥