keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Jalna kainalossa ja kaikki on taas hyvin

Moikkis!

Olen nyt tosi pettynyt itseeni, kun annoin periksi - itselleni. Olin nimittäin päättänyt, että tänään ei pueta niitä lempikenkiä, koska ne oli päällä juuri kaksi postausta sitten. Mutta kouluun lähtiessä "sovitin" niitä ja sitten "unohdin" ne jalkaan.


Voi voi voi...

Viitta: Vero Moda

Farkut: KappAhl

Saappaat: H&M

Taas letti toisella olkapäällä roikkumassa, sekä poskipuna viimeistelevät asun.

Tosiaan, tiistaisin en ehdi postailemaan, koska pääsen koulusta kahdelta ja sitten läksyjen kimppuun, joita on ihan kivasti kun on enkku ja ruotsi samana päivänä, ja sitten juoksujalkaa bussiin ja treeneihin.

Tänään koulun jälkeen käväisin kotona (en yhtään tiedä miksi, mutta kuitenkin) ja sitten hipsuttelin kirjastoon katsomaan, odottelisiko varaamani kirja jo minua. Maanantain kirjastoreissulla odotti ihanainen shokki kun Jalna ei ollutkaan tavallisella paikallaa hyllyssä. Kuka muu sen haluaisi lainata? Joku oli kuitenkin tehnyt niin, ja tein varauksen toiseen kappaleeseen. (Jalna on kirjasarja, jonka neljä ensimmäistä osaa ovat samoissa kansissa, joista tähän mennessä olen lukenut ensimmäisen.) No, onneksi kirja oli ehtinyt saapua täksi päiväksi, ja sen saatuani hyppelin sitten koko matkan kotiin, vaikka kirja painoi varmaan kymmenen kiloa.


♥:lla, Pauliinanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit! ♥