sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Jäähallia etsimässä

Moikkis!

Tämän päivän aikana iskä on yrittänyt takoa mun päähän reittiä uudelle jäähälille, missä mun luistelutreenit tulee syyskaudella olemaan. Olenko muuten vielä maininnut, että harrastan taitoluistelua? Nyt on alkamassa kai viides vuosi. Taitoluistelu on niin ihana harrastus! Kannattaa ehdottomasti kokeilla, kaikki jotka tykkäätte luistella.

Mutta tietysti juuri ensi perjantaina, kun treenit pitäisi vihdoin alkaa, en pääse sinne. Me mennään laulantaiaamuna katsomana meidän tulevaa koiraa kenneliin johonkin Tampereen lähelle. Sinne pitää ehtiä aamukymmeneksi, joten me lähdetään jo perjantai-iltana, ja yövytään Tampereella, tädin sikamakeessa talossa. Ja siksi en pääse perjantain treeneihin.

Tänään olen hoitanut muitakin "tehtäviä", kuten lakannut kynnet, lyhennyttänyt muutamat farkut ja yhdet verkkarihousut, siivonnut huonetta ja katsonut urakalla Frendien uusintoja tv:stä.


Kynsinauhat on taas rumannäköiset, kun olen vähän unohtanut hoitaa niitä, eli öljytä joka ilta ja sitten työntää niitä taaksepäin. Mutta kynsilakka on Rimmelin, masoin vain 3,50 €. Joku uusi kynsilakkasarja... Se ja kynsiviila ovat uusia, ostin eilen CityMarketista. Kynsiviila tuli kolmen viilan paketissa, maksoi 2,50 €.


Päivän kaupunki-asu:

Toppi: Seppälä

Farkut: KappAhl

Laukku: Accesorize

Vyö: Äidin vanha.

♥:lla, Pauliinanne

P.S. Eikö tämä Selena Gomezin mekko olekin aivan ihana? Se on hänen yllään Love You Like A Love Song:n musiikkivideossa.



6 kommenttia:

  1. Kiva toi sun asus ja onpas kivan väristä toi lakka. :D Glitteerr! Ja toi Selenan mekko on kyllä aivan yhtä ihana kuin se biisikin, eli loooove! <3

    VastaaPoista
  2. Säkin etit jäähallii? Mä etin se jo xD Meille tulee kokonaan uus halli. MUtta kuitenkin se on ihan siinä vanhan vieres... harkahalli nääs.. :DD

    VastaaPoista
  3. Inhoon taitoluistelijoita. Kiira Korpikin on snobi. Ei ny pahal, ehkä siks et inhoon luisteluu, ja yks meijän luokkalainen on snobi taitoluistelija.

    VastaaPoista
  4. Marie: Kiitoskiitos, kuva nyt vähän vääristää tota lakan värisävyä, oikeesti se on tummemman violetti.

    Em: Kiva, OOTKO SÄ MÄ??!

    Juulia: Kiitos vaan. Ja en mäkää tykkää Kiirasta ja sen pepsodent-hymystä.

    VastaaPoista
  5. hmm... nättiä lakkaa ^^ pitääkö kynsiä öljytä o.o kyllä sitä on mailma outoa.. (eiku siis..)

    Heh en huomannu noita pilkkuja, ja katoin Että kynsilakka maksaa 350e X''DDD pitäskö hommata näkö??

    selena (kenen lie XD) mekko on nätti ^^ ois kiva tollanen itelleen 8D

    Jos yksi taitoluistelija on snobi (mitä lie tarkoittaakaan) tarkoitaakko se, että kaikki on? Jos yksi seiska on tyhmä, tarkoitaakko se että kaikki on??
    tuolla periaatteel elämä ei oo helppoa...

    Ed

    VastaaPoista
  6. Edillä aina niin ihanat näkökulmat ja periaatteet! ♥ Mutta oot oikeessa muru noiden taitoluistelijoiden suhteen. Ja kynsiä täytyy todellakin hoitaa vaikka millä tavoilla, jos haluaa niiden pysyvän mallikelpoisina. ;) Kynsinauhoja kannattaa öljytä joka ilta, etteivät kuivu ja tule kipeiksi. :(

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥