torstai 9. helmikuuta 2012

Pitsiä

Iltaa rakkaat!

Nyt, kun pitäisi olla valitsemassa huomisen vaatteita, ja pöydällä odottaa pino läksyjä ja korjaamattomat astiat, kun huomenna on historian koe... niin nyt sitten postaan.

Tänään päälle valikoitui mustaa, punaista ja valkoista. Oli jotenkin... palloisa olo. :D




Paita: H&M

Hame: Monki

Ah mä niin rakastan tota paitaa! Ja toi Monkin hame on mulle myös niin rakas, että siitä irtoo kohta napitkin. :( No, tänään koulussa oli aika normipäivä. Eiku ei sittenkään! Mehän piileskeltiin Ellen ja Emmin kanssa luokassa koulun jälkeen väsäämässä Pörriäis-kuvaa loppuun. Siis siihen koululehteen. Mutta varmiiks saatiin, ja aika hieno siitä tuli. Jos siis näette tämän vuoden Pörriäisessä kuvan, missä on vaatekauppa, jonka mallinukkeina on pörrejä, niin tiedätte että se on meidän tekemä. ;)

Ja me oltiin äidin kanssa ostamassa ruokia viikonlopun bileisiin. (Jos ette sattuneet tietämään, jollain bloggarilla on synttärit lauantaina, vinkvink) Vielä on jotain juttuja ostamatta... (Tervetuloa kuokkimaan.) Ja herranenaika, vaatteet on valitsematta! Nyt tuli kiire! Mutta, tähän loppuun vielä tiistain asukuvat, kun en aikaisemmin ehtinyt laittaa niitä tänne:




Farkut: KappAhl (uudet)

Pitsipaita: KappAhl

Kaulakoru: Glitter

Sormukset: Ruotsin laivalta

Noi farkut siis oli se mun varsinainen asiani. Eiks ookki söpöt! Ja mun pikkusisko vielä huomas noi ensin, ja nyt meillä molemmilla on tollaset farkut. :D Ja ne sopii tohon paitaan niin hyvin. Mutta nyt mä meen vielä lukemaan vähän historiaa, ja... Ohhoh! Santu retuuttaa tuolla Elinan puhuvaa/kävelevää lelukoiraa. Pitää mennä pelastamaan se! Heippa murut!

♥:lla, Pauliinanne

16 kommenttia:

  1. Ihanat asut, molemmat! :D

    VastaaPoista
  2. TAHON SAMANLAISET FARKUT! Nyt täytyy vinkata äidille et jos vaikkapa kävis kaupassa ;)) <3 Voivoi sulla on aina niiin kauniita vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on kyl tosi kivat munki mielest. ;) Ja kiitti sullekki. <3

      Poista
  3. Sä tiedät jo että rakastan tota sun palloasuasi, ja toi tiistain asu on IHANAAAH!!!
    Voi kauhistus, joko kohta on sun synttärit? ÄÄK!! Yhyy, sitten oot kolmetoista :(
    Nipsulla on synttärijuhlat sunnuntaina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Neg, mäki tykkään molemmista. :) Joo, mustki se tuntuu ihan uskomattomalta. Oonko mä jo näin vanha?! :D Sano sitte paljon terkkuja Nipsullekki(mistä moinen lempinimi? :D). Voidan sit jutella maanataina skypes. :)

      Poista
  4. Hihi, osti sulle lahjan tänää, näät sitte ;) <3 Musta se on iihana, ja sopii sulle nii hyvi! Me ei siis oltu missään, millonkaan! Hihi, kukaan ei tienny siitä :D Me ollaan hassuja <3 Nähää huomen Pale ja kiitti nimpparilahjoist :)

    VastaaPoista
  5. HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ (PÄIVÄ MYÖHÄSSÄ MUTTA KUITENKIN)!!!!!
    Onnea pullamuru <3

    VastaaPoista
  6. Luin Minin blogista, että oot ollu Panfussa synttäreinäs... Voi ihme, miten vihanen oon itelleni, kun en sillon ollut siellä!

    Ja onnea 13-vuotiaalle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olin visiitillä panfussa lauantaina. Mut hei, älä sinä sure, ette te koskaan musta lopullisesti pääse eroon. >:D ♥

      Poista
    2. Niinpä kai sitten. No joo, mut hyvää ystävänpäivää!

      Poista

Kiva jos kommentoit! ♥