sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Home sweet home ♥

Heips!

Nyt ollaan sitten tutuissa maisemissa Helsingissä, ja leppoisa rantapäivä Hietsussa on takana. "Hietaniemen rantaan, hiekka kohtaa varpaat..." Tiedätte varmaan biisin.Toivottavasti sain edes vähän rusketusta... Laittaisin teille kuvia, jos löytäisin sen kameran johdon, millä sen saa kiinni tietokoneeseen. Ootteko nähny sitä? Se on valkoinen ja aika pitkä...

Eilen kotimatka sujui hyvin, kuuma kyllä oli. Ratsastustuntikin piti perua, ja se oli varmasti viisas teko. Ja nyt on kyllä tosi kiva olla Helsingissä kaiken sen mökillä nysväämisen jälkeen. Ratsastusvierotus kyllä varmaan tulee... Ja on se niin luksusta kun on vesivessa, suihku ja oma huone!

Mökillä otin noin miljoona kuvaa auringonlaskuista... Ette varmaan halua kuluttaa aikaanne niiden ihastelemiseen. Nyt ei ole kuvaa päivän asusta, mutta mulla on meren sävyinen rantamekko, turkooseja ja valkoisia rannekoruja, liila sormus, bikinit ja sandaalit, ja kukkapinni hiuksissa. ;)

Huomessa sitten Kaisaniemeen hakemaan nimmareita Weasleyn veljeksiltä! Ja iskän synttärikahville. Me ostetaan sille uus juoksupaita lahjaks... Älkää jooko kertoko sille vielä. Täytyy varmaan mennä tästä ettimään sitä johtoa... Moikkis!

♥:lla, Pauliinanne

3 kommenttia:

Kiva jos kommentoit! ♥