tiistai 12. heinäkuuta 2011

Weasley -huumaa

Heipsan!

Katottiin tossa päivän mittaan äitin ja Ellun kanssa kaks Harry Potter -leffaa, Viisasten kivi ja Liekehtivä pikari, nyt kun oli ihana sadepäivä. Meillä on leffat 1-6, seiskat varmaan hommataan kanssa. Huomennahan on se HP7 osa kakkosen ensi-ilta. Mä en meinaa mennä, oon niin herkkä, että saisin kauheet traumat... Mutta eilen olin siellä ennakkotilaisuudessa Kaisaniemessa. Siellä oli James ja Oliver Phelps eli Fred ja George Weasley. Sain Oliverin nimmarin Viisasten kivi-kirjaan, joskin väärin päin, ja sitten rutkasti kuvia.


Minä ja mun hieno käsiala... Mut joku tossa toivoikin että laitan sitte kuvan siitä nimmarista, tässä nyt olis.



Me tultiin sinne kolmen aikaan, sillon ei viellä ollut hirveesti väkee paikalla.


Kundit sitte 45 minaa myöhässä viimein asrtui tohon lavalle. Sitä enne oltiin ehditty jo pitää pukukisa, jonka aiheena oli - yllätys yllätys - Harry Potter. Paljon oli hienoja asuja... "Ne on aika komeita...", juontaja kommentoi kundeja kun ne astui autosta ulos. Hih.



On ne kyllä komeita...


Tossa oli sitten kaiken maailman haastatteluja ja sitten, viimein, oli vuorossa se odotetuin tapahtuma, eli...



... nimmarin jako!



Siellä oli tosi kivaa, ja sitte mentiin vielä iskän synttäri-illalliselle Rossoon.

"Myrskyn jälkeen, on poutasää..." joku ihan ihme Suomi-iskelmä -biisi, mutta pitää paikkaansa. Rakastan sitä sateen jälkeen raikasta luontoa, eikö se olekin ihana? Äiti pakotti meidät sateen loputtua kävelylle, je lopuksi käveltiin leikkipuiston läpi. Hetken mielijohteesta istuin sitten rengaskeinuun ja keinuin siinä... Myös kiikkulauta tuli testattua, ja sydäri oli lähessä kun huomasin, että lempilaite oli viety pois, sellainen iso kiipeilyteline. Mutta oli kyllä ihanaa leikkiä taas pikkulasta autiossa leikkipuistossa.


Päivän-torso-asu. Pää puuttuu, TAAS.

Tunika: H&M
Valkoinen paita: H&M
Legginssit: Jostain

Huomaattekos, valokuvia! Eli kameran johto on löytynyt! Iskän ketale oli piilottanut sen iPhone -laatikkoonsa... Mrr iskä. Vielä muutamia sunnuntain Hietsu -kuvia.




♥:lla, Pauliinanne

3 kommenttia:

  1. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!!!!!!

    Ooon niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kade sulle *punasuu* Oisin halunnu olla Kaisaniemes, mut mun äiti "Ei me ny sinne mennä" No onneks pääsen tänään ensiiltaan kans :)

    VastaaPoista
  2. Äääh. :( Ehkä ens kerralla sitte. Mut kiva jos pääsit ensi-iltaan sentään. :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on lans tollanen sininen mekko! :D

    -Alice

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit! ♥